Handel og Kontor i Norge (HK) har siden stiftelsen i 1908 vokst fra å ha 2175 medlemmer, til i dag å være LOs tredje største forbund med over 71.000 medlemmer. Regionkontoret for Oslo, Akershus og Østfold finner vi i Youngstorget. Her, godt plassert i Oslo-kjernen, har HK sittet i historiske omgivelser siden arbeiderpressen flyttet ut for over 20 år siden.

Regionkontorleder i HK region øst, Bente Tandberg, har ansvaret for de faglige og  administrative oppgavene rundt regionkontorets kjernevirksomhet. Herunder inngår også oppgaver tilknyttet kontorlokalene og arbeidsmiljøet for de 18 ansatte. I løpet av sin fartstid som regionkontorleder, har hun jobbet kontinuerlig for at kontorlokalene imøtekommer behov i stadig endring.

For oss er det viktig at våre kontorlokaler har godt inneklima, at det er funksjonelt, og ikke minst at lokalene er romslige nok til å kunne omstruktureres etter våre behov, forteller Tandberg.

 

Med hjelp fra utleier

 

Regionkontoret har, med Tandberg i spissen, over en tiårsperiode vært gjennom et flertall langvarige oppussingsprosjekter for å imøtekomme de krav som stilles til dagens kontorlandskap, og for å gjøre arbeidsplassen til noe eget. Hun understreker at utleier av lokalene, Youngstorget Eiendom, har vært en verdifull lagspiller i møte med de utfordringene som hører oppussing til.

Vi har drevet langsiktige oppussingsprosjekter for å gjøre kontorlokalene tilpasset våre ønsker og behov. Bygget er underlagt riksantikvaren, som innebærer at dette ikke alltid en knirkefri prosess, og med mange utfordringer. Gjennom god dialog og et flott samarbeid, har Youngstorget Eiendom hjulpet oss frem til det kontorlandskapet vi har i dag, og som vi er veldig fornøyde med, forteller Tandberg.

 

Sentrumsnær beliggenhet

 

Med alle fasiliteter, funksjonelle møtelokaler og kort avstand til kollektiv- og kulturtilbud, er de aller fleste behov dekket, og vel så det. Dette er imidlertid ikke det eneste regionkontoret kan skilte med, og som gjør arbeidsplassen på Youngstorget til noe helt spesielt.

Kontorene vi nå sitter i er sterkt knyttet til tradisjon for vår del. Her er det mye viktig historie i veggene, som i sin tid utgjorde bastionen på A-pressen kontoret. For oss er det også viktig at vi er til stede og at vi er synlige. Med kontorlokaler i et historisk og veletablert bygg midt i Oslo, har vi dekket disse behovene i aller høyeste grad. Den sentrumsnære beliggenheten er selvsagt også helt upåklagelig, og kommer våre ansatte så vel som våre medlemmer på besøk til gode.

 

Et godt leieforhold

 

Gjennom det Tandberg beskriver som et direkte, personlig og ukomplisert leieforhold med Youngstorget Eiendom, har HK fått den støtten de har hatt behov for i møte med nye utfordringer. Med høy grad av tilstedeværelse og tilgjengelighet for sine leietakere, omtales Youngstorget Eiendom som en lydhør samarbeidspartner HK ikke ville vært foruten.

Som leietaker av Youngstorget Eiendom er vi aldri redde for at våre behov skal bli møtt av kontroverser og motstand. Youngstorget Eiendom har vært forståelsesfulle, tålmodige og behjelpelige i alle ledd, og bidrar alltid til å utarbeide gode løsninger på våre utfordringer. Med dette sagt kan vi absolutt anbefale Youngstorget Eiendom til alle potensielle leietakere, avslutter Tandberg.