Med sine 30 ansatte godt plantet midt i Oslo sentrum, har Rodeo Arkitekter AS siden virksomhetens oppstart i 2007 blitt et velrenommert arkitektbyrå med mange store byutviklingsprosjekter i porteføljen.

Rodeo har i over et tiår vært leietaker av Youngstorget Eiendom AS. Founding partner og daglig leder i Rodeo, Henning Sunde, forteller om erfaringene med utleier, som for øvrig også er deres nærmeste nabo i kontorlokalene over folketeaterpassasjen.

Da vi for 11 år siden startet Rodeo, gikk vi inn i en allerede eksisterende fremleieavtale mellom Youngstorget Eiendom AS og et annet arkitektkontor. Vi tok for seks-syv år siden over denne leieavtalen, og har alltid vært fornøyd med denne avgjørelsen, forteller Sunde.

Fornøyd langtidsleietaker

Med kontorlokaler på Youngstorget i Oslo, har Rodeo Arkitekter ingenting å utsette på beliggenheten og det flerfargede kulturtilbudet i lokalområdet. Dette er imidlertid ikke den eneste årsaken til det langvarige leieforholdet med Youngstorget Eiendom.

-For oss i Rodeo er det avgjørende med en god dialog med utleier. Youngstorget Eiendom er ingen stor organisasjon med mange mellomledd for oss å måtte ta stilling til. Det gjør det veldig behagelig for oss, som leietaker, å kunne forholde oss til dedikerte enkeltpersoner. Alt i alt opplever vi leieforholdet som direkte og ukomplisert. Vi kan absolutt anbefale Youngstorget Eiendom videre, avslutter Sunde.